Bérletek és elővételes jegyek kezelésének szabályzata

Cseri Strand és Élményfürdő Szolgáltató

Korlátolt Felelősségű Társaság

Bérletek és elővételes jegyek kezelésének szabályzata

Adószám: 14514771-2-11
Cégbíróság: Komárom-Esztergom Megyei Törvényszék
Cégjegyzék szám: 11-09-014502

Hatályos: 2013. február 7. napjától

Hatályba lépett: 2/2013 (02.06.) sz. FB sz. határozattal.

Alkalmazandó: 2013.02.07.napjától

Kelt: 2013. február 7.

1. Előzmények

Tatabánya Megyei Jogú Város Önkormányzata tulajdonában lévő, a Tatabányai Ingatlan nyilvántartásban Tatabánya, belterület 2084 hrsz. alatt nyilvántartott, „Gyémánt Fürdő” néven ismert ingatlan jogszerű üzemeltetője Tatabánya Megyei Jogú Város közgyűlésének határozata alapján a Cseri Strand és Élményfürdő Kft.

2. Fogalmi meghatározások

2.1. Elővételes jegy:
Az elővételes jegy olyan dokumentum, amely a vendéget egyszeri belépésre és/vagy szolgáltatás igénybevételre jogosítja a Gyémánt Fürdő területén.
Az elővételes jegynek az alábbi alaki, tartalmi elemekkel kell rendelkeznie:
1., Elővételi jegy megnevezés
2., Típusa
3., Érvényesség kezdete
4., Érvényesség vége
5., Hitelesítő aláírás
6., Vonalkód
7., A Tatabányai Gyémánt Fürdő logója

2.2. Bérlet
A bérlet olyan dokumentum, amely a vendéget legalább kétszeri belépésre és/vagy szolgáltatás igénybevételre jogosítja a Gyémánt Fürdő területén.
A bérletnek az alábbi alaki, tartalmi elemekkel kell rendelkeznie:
1., Bérlet megnevezés
2., Típusa
3., Érvényesség kezdete
4., Érvényesség vége
5., Hitelesítő aláírás
6., Vonalkód
7., A Tatabányai Gyémánt Fürdő logója

3., Vásárlása

3.1. Elővételes jegyet és bérletet magánszemélyek és gazdálkodó szervezetek vásárolhatnak. Magánszemélyek fizetési módjai: készpénz, bankkártya, SZÉP –kártya.
Gazdálkodó szervezetek fizetési módjai: készpénz, bankkártya és átutalás. Átutalással csak abban az esetben vásárolhatók elővételes jegyek és bérletek, ha mindkét fél által aláírt szerződés és/vagy előleg bekérő alapján előreutalással egyenlítik ki az ellenértéket.

3.2. Az elővételes jegyek és bérletek kizárólagos tulajdonosa a Cseri Strand és Élményfürdő Kft. A vásárlás során azok birtokba adása történik meg.

3.3. A bérletek nem névre szólóak (magánszemély esetén). A név feltüntetésére ÁFÁ-s számlaigény esetén kerül sor.

4., Felhasználás

4.1. Az elővételes jegyeket és bérleteket felhasználni kizárólag a fürdő pénztárainál lehetséges. Egy érvényes elővételes jegyet csak egy alkalommal lehet felhasználni, mely során a Gyémánt Fürdő munkatársa érvényes karszalagot ad át, az érvényes elővételes jegy leadása, vagy a bérlet vonalkódjának beolvasása ellenében.

4.2. Az elővételes jegy és/vagy bérlet önmagában nem jogosít a Gyémánt Fürdő területére való belépésre, szolgáltatás igénybe vételére, a szolgáltatások igénybe vétele kizárólag érvényes karszalaggal lehetséges.

4.3. A bérlet nem névre szóló, azonosítása a rajta feltüntetett vonalkód leolvasásával történik.

5. Érvényességi idő, lejárat, hosszabbítás

5.1. Az elővételes jegyek és bérletek felhasználása kizárólag az azon szereplő érvényességi idő végéig lehetséges.
5.2. Az elővételes jegyek érvényességi idejének hosszabbítására a lejárati idő előtt, sem azt követően nincs lehetőség még különösen indokolt esetben sem.

6. Vegyes rendelkezések

6.1. A Cseri Strand és Élményfürdő Kft. fenntartja magának a jogot arra, hogy jogosulatlan felhasználás esetén az elővételes jegyet és/vagy bérletet azonnali hatállyal bevonja és érvénytelenítse.
6.2. A Cseri Strand és Élményfürdő Kft. nem járul hozzá az elővételes jegyek és bérletek harmadik személynek való bármely módon való átruházásához. Az ebből eredő esetleges károk megtérítésre kötelezi az eredeti vásárlót.
6.3. Jelen szabályzatot a Cseri Strand és Élményfürdő Kft. felügyelő bizottsága a 2/2013 (02.06.) sz. FB sz. határozatával hagyta jóvá.

X