Csomagajánlatok

Csobbanjatok a nyárba, lubickoljon és pihenjen együtt a család hét közben is! Foglaljátok le szünidei pihenéseteket, válasszátok a Sport Hotel és a Gyémánt Fürdő “Helló NYÁR” csomagját és élvezzétek a családi víziparadicsom nyújtotta élményeket kedvezményes áron!

3 nap/ 2 éj szállás klimatizált szobában, reggelivel 2 felnőtt és egy 14 év alatti gyermek részére 2 napi családi fürdőbelépővel, csúszdahasználattal, már 7400 Ft/fő/éjtől! 
A csomag 2018. augusztus 31-ig hétköznapi napokra foglalható.
Bővebb információ és szobafoglalás: info@hotelsport.hu, 06 34/310-410

Gyémántos vakáció Tatabányán

Válasszátok a Sport Hotel és a Gyémánt Fürdő “Családi vakáció” csomagját min. 2 éj tartózkodással, és élvezzétek a családi víziparadicsom nyújtotta élményeket kül- és beltéren egyaránt. A rossz idő sem lehet akadály, hiszen a strand mellett a fedett élményfürdő szolgáltatásait is igénybe tudjátok venni már akár 8490 Ft/fő/éj ártól.

A csomag tartalma: 3 nap 2 éj szállás klimatizált szobában 2 felnőtt és egy 14 év alatti gyermek számára hétvégi napokon (pénteki érkezés) reggelivel, 2 napra szóló korlátlan strand, élményfürdő és csúszdahasználattal a Gyémánt Fürdőbe

Egyedi árajánlatért kérjük forduljon bizalommal kollégáinkhoz: info@hotelsport.hu; 34/310-410

X